“10 orsaker mo att Happn ar battre an andra datingappar”

“10 orsaker mo att Happn ar battre an andra datingappar”

Dejtingapparna besitta de senaste aren fightats forsavit dejtingsugna singlar, sam aven om konkurrenterna fick nagra ars forsprang har Happn gallande senaste tiden gatt fran tydlighet till tydlighet.

1) Det finns ingen ”Like”-grans Rubriken talar sitt tydliga knaster. Happn erbjuder till olikhet fran andra ekvivalens datingappar ett obegransat packhus med likes saso ni kan undervisa cirka de.

Charms ar ja en absolut valfri pris, men det kan riktig existera var det

2) Happn visar medborgare i din direkta omgivning kungen exempelvi Tinder visas n e sortiment fran singlar inom nagon sarskild radie, standardinstallningen brukar besta kungen runt 50 km. Det ar icke supernara, sam faller n for nagon fem mil bort ar det en otvetydig obekvamlighet. Tank bara att justera tillsamman ett individ som bor nago cirka 45 minuter lang bilresa dan? Forestall dej enar att du bara matchar tillsamman folks i din direkta narhet. Strosar ni pa Soder i Stockholm finns ingen risk att matchas tillsamman nagon i Sodertalje, at foredome (ingen iaktta skal forlora over Sodertalje). Happn ordnar det sa fiffigt att du bara passar tillsammans folk i din omedelbara narhet.

3) ni tvingas icke fanga jobbiga beslut konungen Happn visas samtliga personer n ledning de i narheten fran i en slags kronologiskt ordnat rutnat. N tvingas darfor icke plocka ett direkt faststalland o nagon manniska for att beharska kolla om det finns nagon battre lange fram.

4) er gar till i andra ord stallen Fordelarna tillsammans saken dar geografiska https://kissbrides.com/sv/blogg/online-dejting-vs-traditionell-dejting/ narheten ar icke uteslutande bekvamlighet i mall fran frakt; passar n tillsamman nagon i narheten av dar du bor, lever och verkar ar chanserna stora att d har skapligt identiska intressen samt gilla likadan kafeer och barer. Supersmidigt!

5) Dina likes forsvinner icke Happn har ordnat det sa att allas profiler ligger over i det forr namnda rutnatet, dartill postum att ni likeat nagon. Ni kan alltid aterbesoka personens image och plocka ett tillagg glutt pa bilderna.

6) n kan kika vilken musik de lyssnar pa Det finns formodligen ej overdrivet manga prov pa dodsmetal-fans saso blivit forbund med konsertpianister, aven ifall hane icke nodvandigtvis behover innehava absolut dito musiksmak forut att dejta. Happn tillater Spotify-anvandare att associera samman tryta konton plotsli Happn-profil, vilket gor att herre forutom att blanga pa bilder samt lasa nago foto biografisk skrift tillika kan spana vilken ganska bruten musik personen lyssnar pa. Ett utmarkt metod att rymma saken da dar jobbiga insikten: ”Jaha, n lyssnar pa Marcus & Martinus…?”

7) ni fader stadse nagon andra chans alltsamman for ofta hander det att du star modfalld i tunnelbanan, sitter kungen bussen, gar forbi nagon gallande cit alternativ obehagligt stirrar gallande nagon kungen en uteservering forut att ni finner personen sexig. Er nog fader ogonkontakt nago fotografi ogonblick, skad blott nago manniska med gudomligt sjalvfortroende skulle rentav ga fram och initiera samspraka i de situationerna. Chansen att uppfattas saso galen, atminston arme i Sverige, ar overhangande stor. Happn ger dej nago andra tillfalle att infora kontakten du ej egentlig vagade bilda face to face.

8) Du rankas ick postum yttr Happn har lost det sa att rankningsystemet ar geobaserat, istallet akte efter hur flera sasom aktivt intresserat sig forut dig. Det ar rent objektivt e mindre ytligt rankingsystem, som framfor a yttre baseras gallande intressen samt geografisk befattning.

Men det underlattar solklar ifall karl till egen del lyssnar p likadan ganska fran musik

9) Happn ar mer oskyldigt Happn inneha en mer oskyldig aura, dar tanken ar att folks skal veta plocka kontakt med nagon de sett och fattat arom fo kungen stan.

10) Det ar avgiftsfri Happn ar absolut kostnadsfri att anvanda. Saken da slut gangen ni verkligen ens aga mojligheten att erlagga akt nagot inuti appen ar ifall ni vill kopa ett forpackning tillsammans charms. Det innebar att nar ni klickar gallande ”charm” gallande en manniska pappa do en omgaende notifikation ifall att du ar hugad.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *